Hankkeet

VOIMAVARAT KÄYTTÖÖN -HANKE

Voimavarat käyttöön – hanke on Näre ry:n hallinnoima ja STEA:n (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) rahoittama hanke, jonka tavoitteena on työttömien toimintakyvyn parantaminen ja vertaistuen tarjoaminen sekä vapaaehtoistyön aktivointi. Hanke järjestää vapaa-ajan toimintaa, kuten retkiä ja liikuntavuoroja ja ylläpitää matalankynnyksen tapaamispaikkoja.

NÄREKARTANO - TYÖVOIMAPOLIITTINEN HANKE

Närekartano – hanke on Näre ry:n hallinnoima työvoimapoliittinen hanke, joka toteutetaan yhteistyössä Juuan Työttömät ry:n kanssa. Pohjois-Karjalan TE-toimisto on myöntänyt hankkeelle rahoituksen ajalle 1.1.2019 – 31.12.2021.
Hankkeessa työllistämme ensisijaisesti alle 30 vuotiaita ja yli 50 vuotiaita sekä osatyökykyisiä pitkäaikaistyöttömiä korkeimmalla korotetulla palkkatuella ja lisäksi tarjoamme työkokeilupaikkoja työkyvyn selvittämiseksi sekä ammatinvaihtoa suunnitteleville.

PAIKKA AUKI - NUORET TYÖELÄMÄÄN

Paikka auki – nuoret työelämään on STEA:n (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) rahoittama hanke, jonka tavoitteena on edistää nuorten alle 29 -vuotiaiden mahdollisuuksia sijoittua työelämään ja vahvistaa heidän työelämävalmiuksiaan.
Paikka auki – nuoret työelämään avustusohjelman tuella on palkattu alle 29 -vuotias nuori töihin Näre ry:lle yhdeksi vuodeksi.

F.A.Q.

Usein kysytyt kysymykset

Voit käydä Närekartanolla toimistossa. Maksettuasi jäsenmaksun, saat jäsenkortin. Järjestämme myös Närreen Kierrätyksessä jäsenmaksupäiviä – näistä ilmoitetaan erikseen nettisivuillamme ja Facebookissa.

Jäsenkortti on voimassa 1 vuoden riippumatta siitä, oletko sinä aikana saanut töitä.

Yhdistys työllistää työllisyysvaroin osa-aikaisiin työsuhteisiin. Hankerahoituksella työllistetään myös. Työllistetty sijoittuu Närekartanolle joko keittiölle, toimistoon tai puupajalle sekä Närreen Kierrätykseen.

Seuraa ilmoittelua toiminnastamme täältä nettisivuilta tai Facebookista ja tule rohkeasti mukaan. Voit myös käydä tutustumassa meihin vaikka ruokailemalla Närekartanolla tai Kahvila Kouffissa. Tai tule vaikka lukemaan päivän lehdet tai käyttämään tietokonetta. Voit olla meihin myös yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai Mesengerin kautta – kerromme mielellämme toiminnastamme.

Toiminta on pääosin maksutonta. Veikkaus rahoittaa hankkeita, joten voimme tarjota jäsenille maksutonta toimintaa. Joskus perimme tarvikemaksun tai matkoilla pienen omavastuun.