Hankkeet

VOIMAVARAT KÄYTTÖÖN -HANKE

Voimavarat käyttöön – hanke on Näre ry:n hallinnoima ja STEA:n (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) rahoittama hanke, jonka tavoitteena on työttömien toimintakyvyn parantaminen ja vertaistuen tarjoaminen sekä vapaaehtoistyön aktivointi. Hanke järjestää vapaa-ajan toimintaa, kuten retkiä ja liikuntavuoroja ja ylläpitää matalankynnyksen tapaamispaikkoja.

F.A.Q.

Usein kysytyt kysymykset

Voit käydä Närekartanolla toimistossa. Maksettuasi jäsenmaksun, saat jäsenkortin. Järjestämme myös Närreen Kierrätyksessä jäsenmaksupäiviä – näistä ilmoitetaan erikseen nettisivuillamme ja Facebookissa.

Jäsenkortti on voimassa 1 vuoden riippumatta siitä, oletko sinä aikana saanut töitä.

Yhdistys työllistää työllisyysvaroin osa-aikaisiin työsuhteisiin. Hankerahoituksella työllistetään myös. Työllistetty sijoittuu Närekartanolle joko keittiölle, toimistoon tai puupajalle sekä Närreen Kierrätykseen.

Seuraa ilmoittelua toiminnastamme täältä nettisivuilta tai Facebookista ja tule rohkeasti mukaan. Voit myös käydä tutustumassa meihin vaikka ruokailemalla Närekartanolla tai Kahvila Kouffissa. Tai tule vaikka lukemaan päivän lehdet tai käyttämään tietokonetta. Voit olla meihin myös yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai Mesengerin kautta – kerromme mielellämme toiminnastamme.

Toiminta on pääosin maksutonta. Veikkaus rahoittaa hankkeita, joten voimme tarjota jäsenille maksutonta toimintaa. Joskus perimme tarvikemaksun tai matkoilla pienen omavastuun.