NÄREKARTANO

Kauniin Nurmesjärven rannalla sykkii toimintamme sydän Närekartano, jossa sijaitsevat yhdistyksemme Nurmeksen toimitilat. Tiloistamme löytyvät edullinen lounasruokala, puutyöpaja, kutomo sekä yhdistyksemme toimistotilat, unohtamatta kaunista pihapiiriämme grillikotineen.

Sisätilat ovat iltaisin myös muiden yhdistysten käytettävissä esim. kokouksia varten tai varattavissa pientä vuokraa vastaan yksityishenkilöille juhlatilaksi.

Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, retkiä ja koulutuksia. Pääsääntöisesti pyrimme siihen, että tapahtumat ovat jäsenillemme maksuttomia. Kannattaakin seurata aktiivisesti ilmoitteluamme näillä nettisivuillamme, Facebookissa, Instagramissa, Ylä-Karjalan seuratoimintapalstalla sekä lähettämissämme jäsenkirjeissä. 

kuva talosta
btr

RUOKALA

Tarjoamme kaikille edullista kotiruokamaista lounasta, joka sisältää lämpimän ruoan, salaatin, leivän, juoman sekä kahvin ja jälkiruoan. Jäsenemme saavat lounaan erikoishinnalla. 

  • Varsinaiset jäsenet (työttömät)  4,00 €  (sis. alv.) 
  • Kannattajajäsenet (työssäkäyvät / eläkeläiset)  7,00 € (sis. alv.)
  • Muut, joilla ei ole jäsenyyttä 10,00 € (sis. alv)

Ruokalassa ovat luettavissa Helsingin Sanomat, paikallislehdet sekä eri liittojen jäsenlehdet.

Kauttamme voi tilata tarjoilun (suolainen tai makea) tiloissamme pidettäviin kokouksiin sekä asiakastilauksena kakkuja ja leivonnaisia niin arkeen kuin juhlaan. Hintoja voi tiedustella Närekartanon toimistolta p. 040 715 1963 tai sähköpostitse narekartano@nare.fi (Hinnat sisältävät arvonlisäveron) 


KUTOMO

Kutomossa voi käydä kutomassa esim. mattoja ja poppanoita. Meillä on myytävänä monipuolinen valikoima matonkuteita ja teemme tilauksesta loimia. 

PUUTYÖPAJA

Puutyöpajalla tehdään tilauksesta kaikenlaisia puutöitä.

KOTA

Närekartanon pihalla sijaitseva kota on vapaasti varattavissa järjestöjen ja yhdistyksien käyttöön.

 

SOUTUVENE

Yhdistyksellä on  soutuvene, joka on vapaasti jäsenistömme käytettävissä. Veneen lainauksesta voi sopia soittamalla toimistollemme tai käydä Närekartanolla, josta saa myös veneen avaimen ja airot.
 

Närekartano
Koulukatu 5, Nurmes

Puh. 040 715 1963 (toimisto)
narekartano@nare.fi