NÄREKARTANO

Toimintamme sydän on Närekartano, jossa sijaitsevat yhdistyksen Nurmeksen toimitilat. Närekartanolta löytyvät lounasruokala, puutyöpaja, kutomo ja yhdistyksen toimistotilat. Närekartanon tilat ovat iltaisin myös muiden yhdistysten käytettävissä esim. kokouksia varten. Järjestämme retkiä, tapahtumia ja koulutuksia. Tapahtumista ilmoitamme nettisivuillamme, Facebookissa, Ylä-Karjala -lehden seuratoimintapalstalla sekä jäsenkirjeissä.

RUOKALA 

Tarjoamme kaikille edullisen kotiruokamaisen lounaan, joka sisältää lämpimän ruoan, salaatin, leivän, juoman sekä kahvin ja jälkiruoan. Jäsenet saavat lounaan erikoishintaan.

Varsinaisille jäsenille (työttömille) 4.00 (sis. alv)
Kannattajajäsenille (työssäkäyvät / eläkeläiset) 7,00 (sis. alv)
Muille joilla ei ole jäsenyyttä 10,00 (sis. alv)

Ruokalassa on luettavissa HS, paikallislehdet sekä eri liittojen jäsenlehdet.

Asiakkaille tehdään myös tilauksesta  mm. leivonnaisia ja kakkuja. (Hinnat sisältävät arvonlisäveron.)

KUTOMO

Kutomossa voit itse kutoa esim. mattoja ja poppanoita. Kutomossa on myynnissä matonkuteita ja teemme tilauksesta loimia. Kudomme tilauksesta mattoja mahdollisuuksien mukaan, kun käytettävissä on kutoja. Ompelimossa voit käydä tekemässä omia ompelutöitäsi. Käytettävissä ovat ompelukone ja saumuri. Tällä hetkellä ei korjausompelupalvelua.

Tiesitkö, että voit ostaa matonkuteet omalta paikkakunnalta. Närekartanolla on monipuolinen valikoima matonkuteita – mustaa, harmaata ja valkoista – sekä paljon muita eri värejä ja myös monivärisiä.

 

Tervetuloa ostoksille!

 

PUUTYÖPAJA

Puutyöpajalla tehdään tilauksesta kaikenlaisia puutöitä asiakkaille.

KOTA

Kota sijaitsee Närekartanon pihalla ja on vapaasti varattavissa järjestöjen ja yhdistyksien käyttöön.

Närekartano
Koulukatu 5, Nurmes

Puh. 040 715 1963 (toimisto)
narekartano@nare.fi