NÄREKARTANO -TYÖVOIMAPOLIITTINEN - HANKE

Hanke on päättynyt.

Närekartano – hanke on Näre ry:n hallinnoima työvoimapoliittinen hanke, joka toteutetaan yhteistyössä Juuan Työttömät ry:n kanssa. Pohjois-Karjalan TE-toimisto on myöntänyt hankkeelle rahoituksen ajalle 1.1.2019 – 31.12.2021. 

Hankkeessa työllistämme ensisijaisesti alle 30-vuotiaita ja yli 50-vuotiaita sekä osatyökykyisiä pitkäaikaistyöttömiä korkeimmalla korotetulla palkkatuella ja lisäksi tarjoamme työkokeilupaikkoja työkyvyn selvittämiseksi sekä ammatinvaihtoa suunnitteleville. Asiakkaat hankkeeseen ohjataan yhteistyökumppanimme Pohjois-Karjalan TE-toimiston kautta. Työllistymisjakson aikana pyrimme löytämään asiakkaillemme mahdollisuuden työllistyä avoimille työmarkkinoille sekä opastamme koulutuspaikkojen etsimisessä ja koulutukseen hakeutumisessa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ATK-koulutukseen sekä tarvittaessa lupakorttikoulutusten suorittamiseen sekä ammatillisiin opintoihin palkkatukityön ohessa. Teemme myös oppilaitos- ja yrityskäyntejä, joiden tarkoituksena on tutustuminen koulutus ja työ mahdollisuuksiin lähialueella.

Tärkeänä tavoitteena Närekartano – hankkeessa on pyrkimys asiakkaidemme sijoittamiseen toisen työnantajan palvelukseen. Sijoittamisen tavoitteena on tarjota pitkään työttömänä olleelle henkilölle mahdollisuus työkokemukseen yritys ympäristössä sekä helpottaa työpaikan löytymistä palkkatukityön päätyttyä.

Hankevastaava
Piritta Karjalainen
p. 045 666 4038
piritta.karjalainen(a)nare.fi

Työhönvalmentaja (Juuka)
Sari Kortelainen
p. 045 666 3965
sari.kortelainen(a)nare.fi