Nähhään Närreellä!

Toimintamme sydän on Närekartano, jossa sijaitsevat yhdistyksen Nurmeksen toimitilat. Närekartanolta löytyvät lounasruokala, puutyöpaja, kutomo, ja yhdistyksen toimistotilat. Närekartanon tilat ovat iltaisin myös muiden yhdistysten käytettävissä esim. kokouksia varten. Järjestämme retkiä, tapahtumia ja koulutuksia. Tapahtumista ilmoitamme nettisivuillamme, Facebookissa, Ylä-Karjala -lehden seuratoimintapalstalla sekä jäsenkirjeissä.

Ruokala

ruokala

Tarjoamme kaikille edullisen kotiruokamaisen lounaan, joka sisältää lämpimän ruoan, salaatin, leivän, juoman sekä kahvin tai jälkiruoan. Jäsenet saavat lounaan erikoishintaan.
Varsinaisille jäsenille (työttömille) 3,50 (sis. alv)
Kannattajajäsenille (työssäkäyvät / eläkeläiset) 6,00 (sis. alv)
Muille joilla ei ole jäsenyyttä 9,00 (sis. alv)

Kahviossa luettavissa HS, paikallislehdet sekä eri liittojen jäsenlehdet.
Myös tilauksesta asiakkaille tehdään mm. leivonnaisia ja kakkuja. (Hinnat sisältävät arvonlisäveron)
Lounasaika ma-pe klo 11.00-13.00
Tarkemmat hintatiedot hinnasto-linkistä.

Kudonta

kudonta

Kutomossa voit itse kutoa esim. mattoja ja poppanoita. Kutomossa on myynnissä matonkuteita ja teemme tilauksesta loimia. Kudomme tilauksesta mattoja mahdollisuuksien mukaan, kun käytettävissä on kutoja. Ompelimossa voit käydä tekemässä omia ompelutöitäsi. Käytettävissä ovat teollisuusompelukoneet ja saumuri. Tällä hetkellä ei korjausompelupalvelua.
Tarkemmat hintatiedot hinnasto-linkistä.
Kutomo auki 8.00-15.00

Puutyöpaja

puutyo

Puupajalla tehdään tilauksesta kaikenlaisia puutöitä asiakkaille.

Kota

kota

Kota sijaitsee Närekartanon pihalla ja on vapaasti varattavissa järjestöjen ja yhdistyksien käyttöön.

VALTIMO – Kahvila Kouffi ja Tapaamistupa

Valtimolla on yhdistyksen toinen toimipiste Kahvila Kouffi sekä Tapaamistupa, josta löydät ATK-pisteen ja päivän lehtien (Ylä-Karjala ja Karjalainen) lisäksi aikakauslehtiä. Yhteisiä retkiä järjestetään tarpeen mukaan eri kohteisiin. Käytössä on myös monitoimilaite tulostusta kopiointia ja skannausta varten, tulosteista ja kopioista peritään pienimuotoinen maksu.
Kunnantie 1, Valtimo
Avoinna ma - pe klo 08.30-16.00.

Työllistäminen

Yhdistys työllistää kolme kokoaikaista ja neljä osa-aikaista työntekijän. Lisäksi työllistämme palkkatukityöhön Närekartano –työvoimapoliittisen hankkeen kautta noin 30 henkilöä Nurmeksessa, Valtimolla ja Juuassa

Kuntouttava työtoiminta

Yhteistyössä Siun Soten ja Nurmeksen kaupungin kanssa, tarjoamme kuntouttavan työtoiminnan paikkoja toimipaikoissamme.

stea